Ajánlatkérésre váró termékek: 0
AKROTANK sütödei tálca tisztító berendezés

Az AKROTANK hatásosan megtisztít mindenféle sütödei eszközt és konyhai edényt, beleértve:

filtereket, fazekakat, serpenyőket, tűzhely részeket, sütő belsőket, gázsütőket, grill pálcákat, sütőtetőket, sütőedényeket, vas edényeket, sütő tálakat, sütő formákat, sütő tálcákat és lemezeket, fémszűrőket, tálaló edényeket, műanyag termékeket, stb.

 

Ehhez csak az AKROTANK-ba kell behelyezni a fenti eszközöket és áztatni a szennyeződéstől függően különböző ideig.
A berendezés páratlan előnye az alumínium eszközök (tálcák, lemezek, formák, konyhai edények) tisztításánál mutatkozik, mivel az eljárás nem bontja meg az alumínium anyagszerkezetét.

 

A gépbe töltött tisztítószer eltávolítja a zsír és szén lerakódásokat, így a konyhai eszközök minimális fáradozással cseppmentesen tiszták lesznek.

Használata egyszerű, hiszen a betöltött vízben feloldott vegyszert a gép felmelegíti kb. 80°C-ra, a belső kosárba tett eszközöket bele kell engedni a tartályba. Bizonyos idő letelte után a belső kosarat a kezelő könnyedén (elektromos emeléssel) kiemelheti, a kosárból pedig kiszedheti az eszközöket.

Az élelmiszerhigiéniai fejlődésnek való megfeleléshez, a költségek optimalizálása és a személyzet hangulatának jobbá tételének eléréséhez az AKROTANK egy nélkülözhetetlen elem bármely nagy forgalmú konyhában, sütödében.

A rendszert különböző méretekben kínáljuk, hogy az bármilyen típusú konyhának, sütödének megfeleljen.

Áztató rendszerekre mindig is szükség volt a konyhákban, az AKROTANK megfelelően felhasználóbarát ahhoz, hogy széles körben elterjedjen. A felhasználóbarát jelző alatt biztonságos, pH egyensúlyban lévő tisztítószert és olyan tankot értünk, amely egyszerűen és biztonságosan működik.
Önnek nem kell megvásárolnia az AKROTANK-ot, mi ezt a berendezést bérbe adjuk Önnek.

Nem kell Önnek költséges beruházásba fogni, az egyedüli költség a felhasznált villamos energia és a havonta a gépbe engedett tiszta csapvíz. Levesszük az Ön válláról a drága vegyszer vásárlásának költségét, mivel a havi bérleti díj tartalmazza a működéshez szükséges tisztítóanyag árát is.
Az AKROTANK-ot a nap 24 órájában használhatják és olyan magas higiéniai és tisztasági minőséget érhetünk el, amelyet más eszköz használatával vagy kézi erővel nem érhetünk el.